Alle

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Coaching voor journalisten

Intake + 4 gesprekken van 45 minuten

Ook als je geïnteresseerd bent in coaching kun je bij Open Eyes terecht. Het kan gaan om inhoudelijke begeleiding bij een specifiek onderwerp of om een traject waarbij subsidie of crowdfunding wordt gezocht. Of misschien zit je zo diep in een onderzoek dat je het begin en eind niet meer ziet. Met coaching helpen wij je project terug op de rails. Dit traject kun je ieder moment starten. De prijs is vanaf € 300,-.

Inschrijven €60 – €240

Summer School Mixed-Media Storytelling in Palermo

Beginner

10 dagen

Ben je ambitieus, bereid om hard te werken en sta je te popelen om eens een mediaproductie te maken in het buitenland? En heb je een bijzondere interesse in het migratievraagstuk? Neem dan deel aan de Open Eyes Late Summer School 2022 Mixed Media Storytelling in Palermo en ga met ons mee op reis!

Inschrijven €1595 16 tickets beschikbaar

Summer School Mixed-Media Storytelling in Palermo

Beginner

10 days

Are you ambitious, willing to work hard and eager to one day make a media production abroad? And do you have a particular interest in the issue of migration? Then join the Open Eyes Summer School 2022 Mixed Media Storytelling in Palermo!

Studiejaar

Beginner

Jaar

Wil je mensen laten zien wat er wérkelijk in de wereld gebeurt? Wil je leren om pakkende verhalen te produceren die complexe ontwikkelingen verhelderen of verborgen zaken onthullen? Dat kan in de deeltijd opleiding onderzoeksjournalistiek van Open Eyes institute.